Уште еден Skopje Timelapse <3

…овој пат на Дарко Рајчин, со се што треба за потсетување дека и покрај се, ова си е наш и прекрасен град. Од изгрејсонце до зајдисонце, Скопје е тоа што живее околу нас, додека ние се брзаме да се натпаметуваме, да заработуваме и да мислиме на позелената трева од другата страна. А некогаш, се што треба е човек да си одбере кров од зграда, да … Продолжи со читање Уште еден Skopje Timelapse ❤

SKOPJE FF, на Горан Џамбазов

Моментално сме побогати за уште едно скопско видео, единствено од овој тип во оваа резолуција. Авторот, Горан Џамбазов сакал да го претстави Скопје на еден поинаков начин пред неговите жители и сите што го посетуваат. Нас ни останува да се воодушевуваме на нашиот град во наредните пет минути, а на авторот ќе му кажеме – секоја чест. Продолжи со читање SKOPJE FF, на Горан Џамбазов