Фармерки од дечко.

Мора ваков симпатично глуп превод. Кога трендот е феноменален, кога ќе те погоди во срж, и кога заедно со уште неколку појави ќе те натера да си речеш, „шуќур, конечно почна да ми се погодуе модата“, не ти е тешко да си пушташ сликички на Tumblr уште долго откако се испојавил на сите писти, фешн-викови, стрит-фешн фотки и така натаму. Никогаш нема да ми бидат … Продолжи со читање Фармерки од дечко.