Плати со поезија, или истури емоции и напиј се кафе

И во Скопје, да. Скопје има толку многу поезија, што кафичите можат и без залиха да останат во понеделник. Значи, 21-ви март, светскиот ден на поезијата, Veneto Italian Restaurant, Restaurant Dion, Nargile Caffe, Paladium Cafe Bar и Badu Bar ќе наплаќаат во емоции истурени на хартија, приклучени на глобалната кампања на Јулиус Мајнл. Јас би пишувала поезија за кафето, како такво, како чувар на нерви, како еликсир … Продолжи со читање Плати со поезија, или истури емоции и напиј се кафе