Галерија: Скопје на Фарук Шеху

  Фарук Шеху го имате на Фејсбук и да можете да најдете некои од најубавите скопски фотографии. Обавезно да се разгледа: Old Bazaar by Faruk Shehu skopjeandme.com на Фејсбук тука и тука. Фала Фарук 🙂   Продолжи со читање Галерија: Скопје на Фарук Шеху

Stay Tripped: Macedonia, видео-патување на Матеус Кановник

Матеус Кановник е 22-годишен кинематограф од Полска. И бил во Македонија на одмор. Поуживајте малку. Mateusz, thank you for this 😉 Stay Tripped: Macedonia from Mateusz Kanownik on Vimeo. Продолжи со читање Stay Tripped: Macedonia, видео-патување на Матеус Кановник