На палачинки во „Гнездо“

Од човек што јадел, спиел и се будел во Центар, станав човек што го посетува од прилика еднаш месечно, па не е ни чудо што дури пред некој ден го доживеав Гнездо за прв пат. Продолжи со читање На палачинки во „Гнездо“