Дали iPhone SE е најбоље што можеше да им текне?

Ако пред да излезат првите фотографии сте се фатиле како кукате дека 5/5s е најдобриот дизајн и ви се закануваше запаление на дланки од големината на 6-ките, тогаш за вас, како и за мене, најверојатно да. Кога излегоа првите трачеви дека iPhone-от ќе се зголемува, со братучед ми ги гушкавме нашите 5ки, свесни дека кога-тогаш ќе мораме да ги замениме со некое почудовишно издание и … Продолжи со читање Дали iPhone SE е најбоље што можеше да им текне?