Што да гледате: The Boy

Со оглед на тоа што последен пат се имам извадено од памет на краток филм на Јутјуб од еден шведски режисер, почнав да губам надеж дека хорор жанрот ќе продолжи со темпото што го почна во средина на 2000-ти, кога почна да пропаѓа slasher-от, се разви мистериозното и надреално страшното, а ширењето на корејски и јапонски хорори на запад остави многу измочани гаќи. Затоа и … Продолжи со читање Што да гледате: The Boy