Галерија: Скопје навечер.

Ќе ги познаете и по тоа што се меѓу најкрадените фотографии на македонскиот интернет простор. Би сакала да беа мои, ама привилегијата и талентот му припаѓаат на Ѕвонко Плавевски, еден цар-фотограф од Скопје, на кој што на Твитер не му треба нешто многу претставување. Го имате и на Тумблр. А еве го неговото Скопје навечер, шармантно и светкаво. Ако не ви е доста, тука има … Продолжи со читање Галерија: Скопје навечер.

Приказна за Чаршијата, од Ана

Пред околу година, Ана Нелковска ја подели нејзината приказна за чаршијата со City of Skopje на Фејсбук. Нас ни останува само да уживаме, а на Ана да и кажеме фала за ова визуелно частење 🙂   На Фејсбук: Скопски Skopje & Me City of SKopje Продолжи со читање Приказна за Чаршијата, од Ана