Пригодно: Твитови за УЈП

Не можам веќе да одложувам. УЈП. #ItsThatTime — Шукар Чавела (@jovanatozija) March 13, 2016   УЈП феномен: ќе научиш претходната година како се пополнува пријава и наредна година како глуп: “а што се аконтации.” — JaNa (@nuladeveteden) March 14, 2016   Добро е ова денот со УЈП ти почнува. — АлександраМаЌедонска (@izrokokiranija) March 14, 2016   УЈП простува ли на Прочка? — Man (@Goran_Man) March … Продолжи со читање Пригодно: Твитови за УЈП