Пригодно: Твитови за УЈП

Не можам веќе да одложувам. УЈП. #ItsThatTime — Шукар Чавела (@jovanatozija) March 13, 2016   УЈП феномен: ќе научиш претходната година како се пополнува пријава и наредна година како глуп: “а што се аконтации.” — JaNa (@nuladeveteden) March 14, 2016   Добро е ова денот со УЈП ти почнува. — АлександраМаЌедонска (@izrokokiranija) March 14, 2016   УЈП простува ли на Прочка? — Man (@Goran_Man) March … Продолжи со читање Пригодно: Твитови за УЈП

Скопје на Твитер #1

Центарот на Скопје ти е права зоолошка градина… — Бекутан. Ластик (@tronovno) December 20, 2015 -Мирисаш на чад ! -Од Скопје сум :S #Скопје — Dreamcrusher (@makedonyafatih) December 15, 2015 Магла ли е, смог ли е? #Скопје — Њемо (@monkey_nj) December 6, 2015 Да не сум покусо и јас. #СподелиНебоСоЈасна #Скопје pic.twitter.com/sXsQjq4RzI — #PeterSkywalker (@masterofchanges) December 1, 2015 #ДоброУтро #Аеродром #НеСеДише #Скопје #Aerodrom #Skopje @OpstinaAerodrom … Продолжи со читање Скопје на Твитер #1