‘Доста јадете г***на за „смартфон генерација“, затоа што врска немате што зборите’

Ова е преводот, на кратко. А на долго: Позајмено од пост на Writing About Writing: „Жими се, ако видам уште едно претенциозно уметничко дело за тоа како користење на Ајфон значи дека генерацијата ни станува полна со асоцијални зомбија, ќе вриштам. Што си мислат луѓето дека е телефонот? Осветлен екран во кој што зјапаш безумно? Смартфонот е неверојатно парче технологија, што ти овозможува да правиш … Продолжи со читање ‘Доста јадете г***на за „смартфон генерација“, затоа што врска немате што зборите’