Skopje Lego & Travel

Павел Пиетка е шетач и автор на блогот Pawel’s Travels, патувачки блог, со една мала цака – Лего се слика со знаменитостите, а не Павел, и не како што ние би правеле. Еве го легцето во Скопје: Еве го во Белград: Еве го во Париз: Павел го имате на Фејсбук, Твитер, Инстаграм и Фликр. Јана    Skopje & Me    Продолжи со читање Skopje Lego & Travel