#СкопјеЕ на Твитер

#СкопјеЕ на сепаре во парк. — Љубопитна (@Bibliotekarka7) March 24, 2016   #СкопјеЕ градот со улици за моите чекори. — Анестезија (@pamparamx) March 24, 2016   #СкопјеЕ ќебапи од “Турист” во чаршија — Сангвиник (@Sangvinik6) March 23, 2016   #СкопјеЕ кога сите се жалат за тоа што #СкопјеНеЕ — Ivan Stojkovic (@Ivan_Stojkovic2) March 23, 2016   #СкопјеЕ зелен бран од 10 црвени семафори на еден … Продолжи со читање #СкопјеЕ на Твитер