Твит на денот – Винтиџ канцеларијата на Стопанска банка

Стопанска банка има винтиџ офис доле кај сефовите, не ми е јасно зошо не го стаат горе централно! Прејако! pic.twitter.com/qOJMZQUVmW — Ina (@mnogufina) April 6, 2016   Продолжи со читање Твит на денот – Винтиџ канцеларијата на Стопанска банка

#СкопјеЕ на Твитер

#СкопјеЕ на сепаре во парк. — Љубопитна (@Bibliotekarka7) March 24, 2016   #СкопјеЕ градот со улици за моите чекори. — Анестезија (@pamparamx) March 24, 2016   #СкопјеЕ ќебапи од “Турист” во чаршија — Сангвиник (@Sangvinik6) March 23, 2016   #СкопјеЕ кога сите се жалат за тоа што #СкопјеНеЕ — Ivan Stojkovic (@Ivan_Stojkovic2) March 23, 2016   #СкопјеЕ зелен бран од 10 црвени семафори на еден … Продолжи со читање #СкопјеЕ на Твитер