Кое е најинтересното место во Скопје каде што сте се пољубиле?

На Фејсбук, Скопјани беа прашани кое е најинтересното место во Скопје каде што се пољубиле. Меѓу импресивните (и доста инспиративни одговори 😉 ) првото место убедливо му припадна на еден од крововите во строгиот центар, за кој многу од нив рекоа дека се изнагледал најмногу бакнежи (и само до таму знаеме, за повеќе, понатаму 🙂 ). Меѓу другите интересни локации беа спомнати: Полициска станица Шалтер … Продолжи со читање Кое е најинтересното место во Скопје каде што сте се пољубиле?

Скопјани кажуваат: Најчудна работа што ви се случила во Скопје?

Ги прашав Скопјани што е најчудното што им се случило во Скопје и на мое длабоко воодушевување, налетав на многу мудри коментари. Продолжи со читање Скопјани кажуваат: Најчудна работа што ви се случила во Скопје?