Скопски урбани легенди

Ќе го бараме ли каменот? Ако го најдете, пратете ни слика. Или уште подобро, пратете ни го, да видиме што ќе направиме со желбите. Или уште подобро, пишете ни кои желби ви ги исполнил. Продолжи со читање Скопски урбани легенди