Скопјани пишуваат: Салеп

Има уште многу работи околу салепот кои се знаат или не се знаат, зборови и истории, сепак, останува доволен зборот: пијалоците се пијат, и со пишување не се раскажуваат. Продолжи со читање Скопјани пишуваат: Салеп