Што да гледате: The Lobster

Се додека на Фејсбук не начекав препорака за симпатичниот, чудникав The Lobster, филм на режисер зад кој што веќе имало култ, а јас не знаев, и филм кој што размрдува мозочни вијуги, те тера да сфатиш во каков свет живееш, и на крај, филм што малце ќе те загњави. Продолжи со читање Што да гледате: The Lobster