И Гоце #протестира: Цитати што важат и денес

1. Делото на ослободувањето на еден народ, е пред се негово сопствено дело, на неговите сопствени раце… 2. Ослободувањето на Македонија се крие во внатрешното востание. Кој мисли инаку да се ослободи Македонија, тој се лаже и себеси и другите… 3. Јас не сакам востание со луѓе што ќе ме напуштат при првиот неуспех; јас сакам револуција со граѓани кадарни да ги понесат сите искушенија … Продолжи со читање И Гоце #протестира: Цитати што важат и денес

Уште #Протестирам, слики и видео

Масовно!! pic.twitter.com/xJhuuKbuwk — Влатко Васиљ (@VlatkoVasilj) April 13, 2016   Кон собрание. Join in! #ОСТАВКА #ПРОТЕСТИРАМ pic.twitter.com/yAXtZNRKuD — Batakoja (@batakoja) April 13, 2016   За сите што твитате од дома. Човеков да го сањате! #протестирам #хорхе #немаправданемамир pic.twitter.com/Btz8EjPDVc — ДимуР (@MarkantenMomak) April 13, 2016   Народната канцеларија на ненародниот “претседател”! “ОСТАВКА ПОЛТРОНУ” #Протестирам pic.twitter.com/EQMFW0jRRP — Т-REX (@toVornottoV) April 13, 2016   Ако може овој човек … Продолжи со читање Уште #Протестирам, слики и видео