Супермаркет дава оглас за уметници што ќе работат за беспари…

И го јаде стапот. Sainsbury’s е втор најголем ланец на супермаркети во Велика Британија, што би значело дека доста заработуваат и дека не би требало да се сељачат и да нејќат да платат еден обичен дизајнер да им ја среди кантината, како што пишува дека бараат во еден оглас. Но, во огласот подоле, големиот супермаркет кани млади уметници, кои беспари би им ја средиле старата … Продолжи со читање Супермаркет дава оглас за уметници што ќе работат за беспари…