Статус на Фејсбук што треба да го научите на памет

И не само на памет, туку и да станувате и да легнувате со него. Затоа што работата е дојдена до таа мера, да човек има желба да основа организација која ќе се бори масовно за искоренување на тие морбидни навики на луѓето да се мешаат во туѓите животи. Продолжи со читање Статус на Фејсбук што треба да го научите на памет