Проститутките во Амстердам на 50% попуст

Со една убава идеја за борба против стигматизацијата на нивното работно место, плус да постигнат подобар закон за регулирање на проституцијата во Холандија, една поголема група секс-работнички нуди попуст, каков што Македонија не видела ни за роба од 2013 по дуќани. Имено, ако сте во Амстердам моментално, за 50% off, можете да уживате во вообичаената понуда на улиците со црвени фенери. Примери од ценовникот: Орален … Продолжи со читање Проститутките во Амстердам на 50% попуст