Збориме скопски #1

„Дур бевме копиљана и се криевме по школски дворови од дома да не не’ фатат дека пушиме цигари, преку мирисот на прстите, цигарите ги пушевме во штипки за обесуење алишта. Тоа ни даваше шанса да пушиме до посеруење“. -Војо Цветановски Продолжи со читање Збориме скопски #1