Што да гледате: La Vie En Rose

Со 6-7 години закаснување, конечно го гледав „La Vie en Rose“, биографски филм за Едит Пјаф. Очекував многу и филмот стварно ми ги оправда очекувањата. Освен моментот каде што очекував дека тоа ќе биде симпатичен филм, што ќе ми ја нахрани душата и кога ќе заврши, ќе ми остане чувството што ми го предизвика „Полноќ во Париз“, на мир и задоволство. Задоволството го добив, затоа … Продолжи со читање Што да гледате: La Vie En Rose