Галерија: Градски парк

…и тоа во есен. Фина пролет ни се погодува во моментов, ама зашо па да не поуживаме во Скопје во есен, кога фотографиите се толку добри. Пролетни фотографии soon. А за ова, авторот Влатко вика вака: Замислете, паднати лисја насекаде, луѓе шетаат кучиња, парови се држат за раце, друштва се собираат околу езерото прекриено со лисја, пензионери седат по клупи. Не мора ни да замислувате, можете … Продолжи со читање Галерија: Градски парк