Инспирација: Сив капут

Скопје е сив град и сиви капути му одговараат. Ме потсетуваат на возрасни скопски господа кои повремено се појавуваат низ старите скопски маала, излезени по весник, а дотерани како за свечен прием. Продолжи со читање Инспирација: Сив капут