Нина Спирова: Зборувај за Скопје

Ми здодеваш ти со Трафалгар сквер или пак Шанзелизе Со Париз, Малме, Венеција, Рим, или пак Њујорк и Беч. Се фалиш што си бил во Монте Карло, во Лондон чај те честел Елтон Џон си бил од северен до јужен пол го носиш сиот свет во малиот прст. А знаеш ли ти за Охрид и Преспа, за Дојран и Блед за Белград и Ниш, Љубљана … Продолжи со читање Нина Спирова: Зборувај за Скопје