(До)живеј го Скопје

Владислав Гавриловски ми прати едно махерски изведено видео, со неверојатни кадри од Скопје.

За талентот да се извлече најјакото од ноќната фотографија му честитам, а затоа што реши да го сподели ќе му кажеме сите – фала!

Затоа што е како спот за Скопје и го враќа она познато чувство на гордеење со градот, кога веќе толку често се случува да го подизгубиме.

Уживајте.

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s