Скоро Парижанка: Како да ги преживееш своите доцни дваесетти …Во Париз

Тоа нештото што го напишав пред две години (три?) како Almost Parisian: How To Survive Your Late Twenties …In Paris, конечно стана ова:

Скоро Парижанка корица

Дали Париз е секогаш добра идеја?

Да, ама дискутабилно е малце.

Да не ве лаже насловот, ова е роман. И не, нема да ви кажувам како да се справите со прагот на 30-тите во Париз, туку ќе ве поканам да и пофаќаме сеир на хероината што има потешкотии околу тоа.

Саем на книга оваа година почнува од 4-ти април и трае до 10-ти. А на 5-ти, (среда) во 19ч. ќе бидам таму, со Лакрима Литералис и Портиоли, и ќе пиеме кафе и ќе се дружиме.

скоро парижанка задна

Коментарите врзани со Вуди Ален ми се омилени. Али оставам на вас да се пронајдете.

*Линк од евентот*

Се гледаме 😉

Јана

Advertisements

One thought on “Скоро Парижанка: Како да ги преживееш своите доцни дваесетти …Во Париз

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s