Дневна доза скопски минимализам

Бојана Бесова ја знам само од Фејсбук, и ништо не знам за неа, освен дека е графички дизајнер. На хоум ми залута еден нејзин финтаџиски дизајн што ме воодушеви, ваков:

skopje-map-bb

и ја побарав да видам што има друго. Има многу друго, многу осет за естетика и можете да и го видите Инстаграмот за да се уверите. Јас ќе ве оставам со неколку нејзини минималистички фотографии од Скопје, што не само што докажуваат дека Скопје ептен го бива за тоа dreamy фотките од места на Инстаграм, туку и дека во него живеат вакви јаки луѓе.

Повелете:

yellow-wallwoman-and-childProcessed with VSCO with x1 presetstrange-fruit-2skopje-minimalgocecat-on-a-cold-wooden-roofa-room-with-a-view
за кликање:
Инстаграм на Бојана
Фејсбук на Skopje&Me
Твитер на Skopje&Me

 

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s