Гифови со дожд

Кога врне надвор, особено вака септемвриски, дур си се уште навикнат на топло, попријатно е да го гледаш дождот низ прозор, отколку да бидеш заглавен некаде во град. И додека сонувам за поглед и балкон од кој што секоја можна слика од дожд што ќе ја напраам ќе биде како од Тумблр симната, еве дневна доза за плувиофили.

Ако сакате дожд, уживајте, ако не сакате, може ќе ја најдете убавината. Ај да си праиме кафе и да се гушкаме со мачките.

pluviophile_rain_lover_2014-02-192-1

Опција: Стисни плеј тука, и отварај галерија подоле, за комплетен доживљај.

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s