Type of Skopje

Tumblr е полн со богатства, ама секогаш е предизвик да најдеш богатства врзани со Скопје. Да, има слики и видеа, и по некој гиф, и по некоја непоканета гениталија, али супер е кога ќе најдеш цел еден проект и идеја за Скопје.

Type of Skopje е блог на анонимен жител што слика типографија со Ајфон 6, додека оди на работа со точак. На некои следува и носталгично воздивнување.

Како што ќе рече и авторот на блогот, се надевам ќе уживате.

 

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s