Кај да јадете: Burger Club на Млечен

Потребни состојки:

  • Глад
  • Мрза за готвење
  • Желба за брза храна
  • Аверзија од миење садови

burger club

Ова све се поклопи во саботата. Burger Club e отворено неколку месеци, се наоѓа на Млечен, карши Милениум, и ги нуди вообичаените работи, со тоа што се е супер спакувано во мерачки кутии, и проверено превкусно. Нема превише да филозофирам, затоа што се работи за бургери, салати, помфрити, хотдог, палачинки, а сето тоа е самото по себе мотивација.

Слоганот им е we create smiles, што е многу точно. Трендот моментално, е некако да се убеди човечката природа, генетски настроена кон хедонизам дека треба да се вежба, да се храни здраво, да се пентари по дрва и по карпи и да се вози точак. Тоа не го оспорувам, ама некако, мора да се испазариме повремено да може да се ужива во вакви работи:

fries gif

Така, во една безидејна сабота во однос на ручек, ви предлагам да проверите дали Burger Club стварно ќе ви create a smile.

burger club loc

Доставата е поделена на три зони, можете да си видите на Фејсбук кај нив како тоа функционира. Работат секој ден, до полноќ 😉

Можете и да го лајкнете Skopje & Me, исто, на пример, ако ве занимаат уште вакви статии.

На пример, статијата за Пекинг Гарден.

Или за Гнездо.

Или, вие кажете кај да јадеме.

Бон апетит 😉

One thought on “Кај да јадете: Burger Club на Млечен

  1. Гадни им се многу и ладни… Треба да се потрудат малку повеќе, бар топли да ги служат и да не ставаат кромид во хамбургерот

    Ми се допаѓа

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s