Еко Пошта во Скопје!

„Скопје е загаден град, да бидеме ние промената што сакаме да ја видиме во него.“

eko posta1

Вака викаат од новиот, ептен тазе сервис за поштенски услуги во Скопје, со зелени точаци и мотивирани за заштита на животната средина. Фини работи се секогаш добредојдени, а самиот факт што пратката од точка А до точка Б ќе стигне за максимум 30 минути ги прави уште пофини, а Скопје уште поурбано.

Поздрав, дечки, и браво!

Еве ги на Фејсбук, со мејлови, скајпови и контакт-телефони. Like!

 

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s