Гифови со книги

Затоа што денес ја објавив мојата втора книга, што значи можам да прешкртам „барем две напишани книги додека да наполнам 30“, да се почастиме со пригодни гифчиња.

 

Со љубов,

Јана

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s