Реакција на „Александрово оро“

Прв пат напишана на Скајп, со претрпени модификации за тука.

 1. Има шпица.
 2. Долга е шпицава со екипа со све.
 3. СЕРИОЗНО трае три минути шпицата.
 4. Добро кој го режира ова.
 5. Со кореографија, со костимографија, со драма.
 6. КАКО Е МОЖНО.
 7. Но, Александар каков е.
 8. На овие им е дозволено деца да имаат.
 9. Боже, 18 минути трае.
 10. Дојдоа женски.
 11. Дојдоа уште женски.
 12. Со реквизити.
 13. Танц, танц.
 14. skajp
 15. НО!
 16. НО ДРАМА ПАК!
 17. АМА.
 18. НО, НОВА ВОЈНА.
 19. Со жути капи.
 20. Со лимени тањири.
 21. И сериозност.
 22. А вака со реквизити ќе се игра по свадби?
 23. Победија.
 24. Се веселат.
 25. ЗНАЧИ КАКО Е ВАКОВ АЛЕКСАНДАР.
 26. АМА ОВА Е ЕДНА ЦЕЛА ОРГАНИЗАЦИЈА.
 27. Не знам што да праам.
 28. СЕ НАМНОЖИЈА
 29. Глеј колку луѓе се собрани.
 30. Седна Александар весел и потшишан.
 31. Пие воздух. На толку реквизити можеа да стаат сок од боровница.
 32. Ревносно се веселат.
 33. ДРАМА
 34. ДРАМА со чудни движења.
 35. Држи говор со тупаници, на умирање.
 36. Сигурно сите отруени на светов така си рекле за матичната земја, додека умирале.
 37. Шпица.
 38. ДА МИ СЕ ОБЈАСНИ.
 39. Заеби.
 40. Тешко ми е.
Advertisements

One thought on “Реакција на „Александрово оро“

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s