Југославија во став мирно!

Пред точно 36 години, во 15:05 часот, умира другарот Тито. Неколку години по ред, на 4-ти мај, низ сите бивши југословенски републики се случува ова:

(Скопје е на 2:00)

И за тие што не знаат и за тие што заборавиле.

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s