Едно од најскопските видеа на интернет

Сите најважни скопски работи (читај: храна) во 2ипол минути. Ќе ви биде криво што завршило видеото, и истовремено ќе се чувствувате како да сте го гледале 24 часа. Затоа што денот е тој, и сите сме имале таков.

Секоја чест на екипата.

Повелете, 24 Hours Skopje:

2 thoughts on “Едно од најскопските видеа на интернет

    1. затоа што јадењата се типични за скопје, и кадрите со нив се комбинирани со кадри од скопје, затоа што е внимавано што доручкуваме, а што јадеме после искачање? 🙂

      Ми се допаѓа

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s