СКОПЈЕ СЛИКИ: Скопје низ годишни времиња

Искрено, се подзамислив како да се викаат сликиве. Авторката така ги нарече, ама мене некако најмногу ми одговара постов да се вика „Ерина“.

Нема боље име јас мислам.

Нека ве потсетат сликиве каде живееме и што чуваме.

И да сте ја лајкнале Ерина на Фејсбук одма.

Пролет:

Лето:

Есен:

Зима:

 

 

 

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s