Изјава на денот

„Замисли стануваш сабајле и си го тераш своето.
Најбоља фантазија у пизду матер.“

-Драган Георгиевски

 

One thought on “Изјава на денот

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s