Галерија: Old Bazaar by Faruk Shehu

Фарук Шеху го имате на Фејсбук и да можете да најдете некои од најубавите скопски фотографии.

Обавезно да се разгледа: Скопје на Фарук Шеху

skopjeandme.com на Фејсбук тука и тука.

Фарук, фала уште еднаш:)

 

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s