Skopje Boutique: Еден куп слики од #StreetStyle

Од Vogue, Tumblr, рандом места. Утре почнува нова работна недела, и можно е на некои луѓе што ги мрзи (што дискретно ќе ги погледнам во огледало) да им треба инспирација.

Јана
facebook_circle_black-128 instagram-4-xxl twitter_circle_black-512

Skopje & Me
facebook_circle_black-128  twitter_circle_black-512

Skopje Boutique
facebook_circle_black-128

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s