Џез на денот – „Рубин“ од Баклава

На понеделникот му се скратуваат саатите, а неделата почнува поубаво кога имаш ваква песна.

Баклава конечно спремаат нов албум, а ова подоле што морате да го чуете е дел од него и од филмот „Златна Петорка“.

Advertisements

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s