Skopje Boutique: Чизмите со реси на Нина Карлаварис

Светско, а скоро наше. Ги открив сега, они да ти биле уште минатата година јаки. За дизајнерката открив малку, дека работи во Белград и Нови Сад, дека може да се контактира тука, и дека стварно многу ја бива. Или јас едноставно, од најсекогаш морам да збеснувам по чизми со реси, без разлика дали ресите се модерни или не. Некако делуваат големи без да го создадат проблемот „ме прај дебела“ и тебе горе те оставаат некако згодна. Најчесто.

Ако дознаам повеќе за дизајнерката, сигурно ќе пишам. Испорачуваат и до Македонија 😉

А сега, The Boots ❤

16401_356242057869337_5977380693263632699_n1555326_370859103074299_301492508569025320_n10636283_370858999740976_4273188542328378410_n10868174_370859053074304_3705200139928855150_n10882219_373400192820190_6537213668414693453_n11695551_459638180863057_3999688263954937760_n12118861_492560094237532_4608833459267591511_n

Јана
facebook_circle_black-128 instagram-4-xxl twitter_circle_black-512

Skopje & Me
facebook_circle_black-128  twitter_circle_black-512

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s