Галерија: Градски парк

…и тоа во есен. Фина пролет ни се погодува во моментов, ама зашо па да не поуживаме во Скопје во есен, кога фотографиите се толку добри.
Пролетни фотографии soon.

А за ова, авторот Влатко вика вака: Замислете, паднати лисја насекаде, луѓе шетаат кучиња, парови се држат за раце, друштва се собираат околу езерото прекриено со лисја, пензионери седат по клупи. Не мора ни да замислувате, можете да видите сами.

Ова важи и за пролет, ама ќе се согласите дека на Скопје од секогаш му стоела есен.

Влатко го имате на прејакиов блог.

Јана
facebook_circle_black-128 instagram-4-xxl twitter_circle_black-512

Skopje & Me
facebook_circle_black-128  twitter_circle_black-512

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s