Скопје е кога ќе те праша: „А ти знаеш да се љубиш филмски?“

Скопје и Реџо, втор дел. На некои има и “see translation”, ама како бе, транслејшн?! 🙂
Одиме, на буквата С… Сурат, суруш, суртук…

Претходниот дел е тука.

Јана
facebook_circle_black-128 instagram-4-xxl twitter_circle_black-512

Skopje & Me
facebook_circle_black-128  twitter_circle_black-512

One thought on “Скопје е кога ќе те праша: „А ти знаеш да се љубиш филмски?“

  1. Скопје е кога ќе добиеш награда на радио и водителот ти ја носи наградата до дома у два по полноќ по шо живее у комшилук! (рани девеесети, наградата беше еурокрем а водителот беше Реџо Балич ) и баш би сакала да знам дали се сеќва!

    Liked by 1 person

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s