Скопје, брат, извини.

Сега е модерно да се сака Скопје со сликички и букви на нив.

Ама, пошто Скопје врие и од сарказам, ред е да престанеме да паѓаме у несвест со љубовни изјави и да размислиме малку и за другата страна.

Автор на компилацијава од искрени факти е Дарко Заревски, него го имате на Фејсбук тука.

2541_10205535106448970_8194792607000300537_n5527_10205535106488971_2703381688452729612_n944347_10205535107488996_8640918886475192332_n1044300_10205535106368968_4272634288257552108_n1914104_10205535107809004_4826854577621380058_n

1234

Дарко најави дека ќе има уште. А вас ништо не ве спречува да додадете по нешто.

 

2 thoughts on “Скопје, брат, извини.

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s