ГАЛЕРИЈА: Скопје секакво

Повеќето фотографии во галеријата се испраќани без да го знам авторот. Ако препознаете своја фотографија, и сакате да биде потпишана или да ја тргнам, ќе ми биде драго да направам како што ви е ќеиф.

Уживајте и следете го Skopje & Me на Фејсбук тука и тука, а на Твитер тука.

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s