Skopje Lego & Travel

Павел Пиетка е шетач и автор на блогот Pawel’s Travels, патувачки блог, со една мала цака – Лего се слика со знаменитостите, а не Павел, и не како што ние би правеле.

Еве го легцето во Скопје:

Еве го во Белград:

Еве го во Париз:

Павел го имате на Фејсбук, Твитер, Инстаграм и Фликр.

Јана
facebook_circle_black-128 instagram-4-xxl twitter_circle_black-512

Skopje & Me
facebook_circle_black-128  twitter_circle_black-512

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s