Плати со поезија, или истури емоции и напиј се кафе

И во Скопје, да.

Скопје има толку многу поезија, што кафичите можат и без залиха да останат во понеделник. Значи, 21-ви март, светскиот ден на поезијата, Veneto Italian Restaurant, Restaurant Dion, Nargile Caffe, Paladium Cafe Bar и Badu Bar ќе наплаќаат во емоции истурени на хартија, приклучени на глобалната кампања на Јулиус Мајнл.

Јас би пишувала поезија за кафето, како такво, како чувар на нерви, како еликсир за будење и нектар за пишувачка инспирација.

Еве го евентот.

Пријатно кафе 😉

coffee (4)

Јана
facebook_circle_black-128 instagram-4-xxl twitter_circle_black-512

Skopje & Me
facebook_circle_black-128  twitter_circle_black-512

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s